2011. április 3., vasárnap

Neutrogena Wave és még egy apróság

Tegnap suli után elmentem picit nézelődni ide-oda, hátha találok valami értelmeset. És igen találtam!
Egy akciós Wave készüléket és egy Essence metal glam szemhéjtust! Mindkettőt imádom, igaz a Wave-et a páromnak vettem de hamarosan én is beszerzek egyet. Bár nekem valamiért az Avonos szimpatikusabb, úgyhogy lehet inkább azt vásárolom meg :)


Íme a képek:


Wave, nekem ez a szín tetszik leginkább.

A mg szemhéjtus
Könnyen lehet vele dolgozni az ecsete miatt.

 Nekem nagyon tetszik ez a szemhéjtus, erre a színre már régóta fájt a fogam. Most akcióban volt 299-ért az összes szín. Régóta akciós már de ez a szín mindig ki volt fosztva, csak a pinket láttam és a zöldet. Azok annyira nem jönnek be, úgyhogy örültem ennek az egynek nagyon.


És ezzel a poszt-tal elkezdem szépen sorjában tesztelgetni a többi Essence cuccaimat is.

6 megjegyzés:

 1. én is gondolkozok régóta egy waven, majd írj róla ,hogy milyen :D

  VálaszTörlés
 2. A kék tus! <3
  Én is most vettem hétvégén egyet 300ért leárazva a Rossmannba (Győr:]) . Egy nagy kupacba voltak a régi dolgok beledobálva, mint a turiban:D De legközelebb ha megyek és még lesz tuti veszek, mert nagyon tetszik:) És nem akarom hogy mostanában elfogyjon:D  http://always-be-beauty.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 3. A kék tus gyönyörűséges. Nálunk sajnos ez volt az utolsó, de ha látok valahol még egyet biztosan megveszem. Gyönyörű a színe és tartós. Nekem egész nap jól bírta. Neked is tartós? Mert olvastam már máshol hogy némelyik lánynak nem bírta sokáig.

  VálaszTörlés
 4. A wave készülékhez honnan lehet párnát beszerezni? Azt is láttál? Vagy ha elfogy, akkor mit raksz rá?

  VálaszTörlés
 5. Mia!

  Nagyon rég találkoztam a párnával sajnos, szerintem már nem is nagyon fogok. Van amikor csak ráteszem a készülékre az arcradírt és úgy radírozom le az arcom. Először picit kellemetlen lehet de hamar hozzá lehet szokni.

  VálaszTörlés