2012. január 17., kedd

Új parfüm a láthatáron!


Video:
http://wtrns.fr/8j2ZrIqGFO5z_0


 Változás érződik a friss levegőben. Selyem rétegek a napfényben. meztelen talpat simogat a fű. Hajnal ragyogása a bőrön. 


Új fejezet nyílik a chloé illatok történetében.

l'eau de chloé

 A chloé rózsa egyedi értelmezése

a 2008-ban michel almairac (robertet) által megálmodott chloé parfüm rövid időn belül került a klasszikus illatok elit sorába. az azonnal felismerhető, városi eleganciát idéző rózsa illat most új értelmezésben jelenik meg, a szabadság megtestesítőjeként, egyenesen a chloé rózsakertjéből. A híres parfümőr legfrissebb alkotása, a l’eau de chloé magas koncentrációjú rózsavizet tartalmaz, mely kivételesen friss érzését kölcsönzi az illatnak. Ez a harmatkönnyű, citrusos rózsaillat olyan, mintha tiszta oxigén buborékok törnének fel belőle. Kifinomult aroma, mely a nyár édeskés, jéghideg limonádéit idézi. határozott és elegáns, légies és könnyed, a rózsa pedig érzéki nyomot hagy a bőrön. Lassan bontakozik ki a pacsuli, a luxus illat tökéletes megkoronázásaként.


A jellegzetes csomagolás:

Hűségesen az ikonikussá vált formához, a l’eau de chloé pafüm megtartja a fényűző üvegkocka tiszta vonalait. Az elmaradhatatlan masni, mely most világoszöld árnyalatban tündököl, a illat tavaszi frissességét tükrözi. Ánizs színű doboza játékos kifinomultsággal érzékelteti az illatra jellemző zöld jegyeket.

Az ártatlanság buborékjai

Mint maga a szabadszellemű illat, a l'eau de chloé reklámkampánya – egy mario sorrenti által készített film, valamint camilla akrans képei – ezt a könnyed nőiességet örökíti meg. Távol a város korlátaitól, camille rowe-pourcheresse elszökik a természetbe. Szabad, őszinte pillanat. örömteli spontaneitás. Pillekönnyű  érzés. Napsütötte szépség, egyszerre tiszta és tökéletes. 


Bevezetés időpontja:                   2012 február
                                                          
Terméksor:
Edt 30 ml      javasolt fogyasztói ár:      11900.-Ft
Edt 50 ml      javasolt fogyasztói ár:      15900.-Ft
Edt 100 ml    javasolt fogyasztói ár:      21700.-Ft
Testápoló 200 ml, javasolt fogyasztói ár: 8900.-Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése