2011. április 11., hétfő

Ahogy ígértem :)

Délután írtam az Avonos termékekről, és jöjjenek most a képek/tesztek :)


A tesztelést kezdeném a szemceruzával. Talán ezt vártam a leginkább mert kíváncsi voltam az arany csillogására, érdemes volt-e megvenni. És azt kell hogy mondjam: IGEN. Ahogy a képen is láthatjátok nagyon szépen kijön belőle az arany csillogás, és ami a legfontosabb, nem pereg le a csillám. Kipróbáltam a vízvonalon is, ott is megállja a helyét. Nekem tetszik a csomagolása is fekete-arany (mindig jó párosítás). Ami miatt még érdemes megvenni az a satírozó része, sokkal jobban el lehet vele satírozni a festéket mint pl. a kétvégű szemhéjpúder ecsettel.




Őszinte leszek, mikor kitekertem a spirált és kihúztam a kefe részét pici csalódotságot éreztem. Egyáltalán nem hasonlít a katalógusban szereplő fotóra. Picik és ritkán helyezkednek el a sörték. Ebből egyből arra következtettem hogy össze fognak tőle ragadni a pilláim és félig igazam is volt. Egy rétegben még nincs semmi probléma, de ha durvább hatást szeretnék elérni és fölviszek több réteget, akkor bizony szükség van egy szempillafésűre. Ha így csinálom nagyon szép hatást tudok elérni vele. És a csillámok? Páromat kérdeztem reggel napsütésben lát-e csillámokat Ő azt mondta hogy nagyon picit. Erről nem tudok nyilatkozni, de holnap mindenképp készítek velük egy sminket.




Nem Avon, hanem Miss Sporty  de annyira tetszik ez a rúzs, hogy gondoltam megmutatom a kedves Olvasóimnak. A Dm-ben vettem 349 Ft-ért. Volt hozzá 50%-os kedvezményes kuponom, egyébként az ára olyan 700-750 Ft örül mozog. Közepesen pigmentált, nekem pont jó, nem szeretem az erős rúzsokat. Az illata nagyon kellemes.




És végül de nem utolsó sorban, végre valahára sikerült beszereznem az Essence Smokey Eyes ecsetet. Egyből 2-őt is vettem, mert ugye ezt lehet megnyerni a játékomban amire ITT lehet jelentkezni még április 21-ig. Ha egy szóval kellene jellemezni: IMÁDOM. Puha, tömött és nagyon jól lehet vele dolgozni. Az utolsó forintig megérte az árát. 400 Ft nevetséges ár érte, annyira jó  minőségű. Az Essence tud valamit az ecsetek terén (és persze más téren is) :)


Ti szoktatok Avon termékeket vásárolni? 

6 megjegyzés:

  1. én is vettem egy ilyen ceruzát, szerintem jó mert csak diszkréten csillan meg néha:)
    hol vetted az ecsetet mert én nem találtam?! :/

    VálaszTörlés
  2. szia!
    ezért nem szeretem az avont mert sajnos átvágás legtöbbször..képeken tök szépekha megjön akkor meg gagyi :(

    VálaszTörlés
  3. Én épp tegnap tudtam kb 8 Rossmann után megvenni ezt az ecsetet:) Ma fogom először használni...és csúcsnak ígérkezik! Tényleg nagyon puha

    VálaszTörlés
  4. Fannalin: Szerintem is nagyon szép nem bántam meg hogy megvettem. Az ecsetet sok utánajárás után a Müller-ben vettem, de siess mert ott is nagyon kevés volt már (2-3) db és úgy tudom gondok vannak a beszerzésével. Folyamatosan rendelik pl. a Rossmann-ban is de már hetek óta nincs :(

    Susie Sonic: Igen, sajnos az Avon ilyen. Ha van lehetősége az embernek érdemes előtte kipróbálni, vagy segítséget kérni azoktól akik már megvették az adott terméket. Ha előre tudom lehet inkább egy másik spirált választok. De ez van legközelebb okosabb leszek :)

    Your Aurora: Nagyon örülök hogy sikerült megvenned, tényleg nagy utánajárást igényel. Nekem is nagyon tetszik én már ahogy kiértem a boltból kibontottam ez enyémet és megtapiztam :) Majd tegyél fel a blogodra képet a vele készült sminkről :)

    VálaszTörlés
  5. Igen!nalunk ezek amik kicsit jobb minosegek

    VálaszTörlés
  6. Most is vettem egy pár dolgot ami Avonos, hamarosan (pár percen belül :D) érkezik róla poszt!

    VálaszTörlés