2011. április 8., péntek

Magazinokhoz kapott szemhéjpúderek+ Miss Sporty-TESZT





Régóta tervezek már bejegyzést, ezekről a termékekről de valahogy most jött ki rá a lépés :) Minden használt eszközt lefényképeztem. Amit használtam a teszteléskor egy vékony réteg szemhéjbázis hogy szebbek és tartósabbak legyenek a színek :)


Nos lássuk:


Mindhárom palettát a Meglepetéshez lehetett megvenni külö- külön. 




Szép élénk, pigmentáltak a színek, talán a felső sor 3 színe a leggyengébb köztük. Az abszolút kedvenc a kék és a pirosas-narancs sárga szín. Szerintem fantasztikus színe van elég gyakran használom. Tartósak (mondjuk csak alappal használtam még őket) abszolult megérték a 3X180 Ft-ot :D




És végül de nem utolsó sorban ez a két paletta maradt. Az elsőt már nem emlékszem mihez adták, a másodikat pedig nem rég vettem a Rossmann-ban 549 Ft-ért. Nagy kedvencem lett mert szépen pigmentált és harmóniában vannak egymással a színek. Ha valakinek megtetszik, javaslom nézzen be a Rossmann-ba hátha kap még belőle. 

Íme a swatch-ok:




Valakinek van ilyen palettája és ha igen, mi a véleménye róla? 

5 megjegyzés:

  1. tényleg nagyon szép színűek (: ez mikori Meglepetés volt?

    VálaszTörlés
  2. Szia :)

    Ne haragudj, hogy nem írtam eddig, csak nem voltam otthon és nem tudtam megnézni.

    XVI. évfolyam 9. szám
    2011. március 3

    Remélem még találsz valahol :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! nekem van abbol a kek sarga es zoldes bol de en enm ujsaghoz kaptam hanem egy uzletben vettem...........es pont igy nez ki es pont ilyen meg mindenn ..de nekem nem valt be......pedig pont ilyen ......valyon mi a baj?

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom mi lehet a baj, bár ezek a termékek változó minőségűek. Próbáld ki esetleg úgy hogy alá teszel föl egy kis bázist vagy akár alapozót, így tartósabb és erősebb lesz az eredmény! Majd írd meg hogy sikerült!

    VálaszTörlés
  5. szai' ma dolgoztam ebbol a palettabol..es sikerult alappal gyonyorusmink lett lesz post es vidi is rola...majd irok ah megvan kosiz szia

    VálaszTörlés