2011. április 13., szerda

Nem lehet őket nem szeretni :)

Amit a legjobban szeretek a sminkelésben az az hogy kedvemre kísérletezgethetek a sminkecsetekkel. A képen 19 ecset van és ehhez még hozzá tartozik az 5 darabos avon utazó ecsetkészlet is. Plusz még a Sigmás fluffy ecset is, el vagyok látva belőlük bőven.


A képen található ecsetek balról jobbra: 1. púder, 2. legyező.3.  ferde pirosító, 4. pirosító (én ezt használom alapozónak is), 5. korrektor, 6-12-ig szemre használt ecsetek,13.  applikátor, 14-15.  tus ecset, 16. szempillakefe, 17. rúzsecset és 18 szemöldök 19. rúzsecset


Amit még elmondanék az a tisztításuk. 2 féle képen tisztítom őket: 1 héten 1X nagy mosás (baba sampon) egyébként pedig kézfertőtlenítős tisztítás minden használat után.


Ha bármilyen kérdésetek van állok elébe :)

9 megjegyzés:

  1. nem volt már ecset, pedig szétnéztem a müllerben:(

    VálaszTörlés
  2. Jaj de sajnálom. Ha látok valahol mindenképp írok, de még arra is van esély hogy Te nyerd meg azt amit majd kisorsolok :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Azt szeretném kérdezni, hogy Nyíregyházán hol tudok venni Lora és Miss Rose termékeket? Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Lora termékeket ha nyíregyházi vagy a Vécsey uti 100 Ft-osban tudsz venni, ott van pultja sok sok termékkel. Néha szokott lenni az Arany Jánosi 100-asban is de az nem jellemző. Miss Rose termékeket leginkább fodrászkellékesnél tudsz szerezni, az kicsit nehezebb feladat. Ha még kíváncsi vagy valamire nyugodtan kérdezz :)

    VálaszTörlés
  5. Szuper készlet! A kézfertőtlenítős tisztítást hogyan csinálod? Kellene találnom valami gyors és hatékony tisztítási módszert amit a "nagymosások" közt lehet alkalmazni :) Eddig sminkeltávolító kendőt használtam de nem túl hatékony...

    VálaszTörlés
  6. Vattacukor: Szinte már mindenhol lehet kapni ilyen kéztisztító szereket, vagy akár sebbenzint lényeg hogy gyorsan megszáradjon és jól kitisztítsa az ecsteket. Vagy vannak ecsettisztító folyadékok, de azok elég drágák, szerintem jobb a babasamponos módszer. Az illata is sokkal jobb lesz tőle:)

    Úgy szoktam csinálni, hogy egy sminklemosó kendőre nyomok egy kis fertőtlenítőt és olyan mozdulatokkal hogy az arcomat festeném kitisztítom. Végül is ennyi remélem tudtam segíteni :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi, ki fogom próbálni! :)

    VálaszTörlés
  8. nekem is van avonos szemhéj ecsetem...szép az az essences is

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó az Avonos, még biztosan beszerzek minimum 1-et. :)

    VálaszTörlés