2011. augusztus 9., kedd

Coty Hungary Kft.

Nemrégen megkeresett ez a cég e-mail-ben és ma újra kaptam egyet Tőlük. Ebben a mail-ben nem sminktermékek szerepeltek, hanem a másik szerelem a parfümök. Érdeklődve néztem utána az új termékeknek és ezeket az információkat találtam:


Reveal the Passion by Halle Berry

Halle Berry szerint semmi sem teszi vonzóbbá és gyönyörűbbé a nőt, mint a belülről jövő magabiztosság. De erre a magabiztosságra egy fantasztikus parfümmel is rásegíthetsz. Az Oscar-díjas színésznő perzselő oldalát ismerhetjük meg az illat segítségével. A Reveal the Passion-nel, nevéhez illően, a szenvedélyt sugározhatod a külvilág felé. A nőiességet, érzékiséget tükröző parfüm az elbűvölő virágillatok kontrasztjára épül. A fejillatban megtaláljuk az olasz bergamott és a Dewfruit illatát, a szív illatban fehér magnólia és mangosztán ötvöződik, ezeket pedig körülöleli az okumé, a pacsuli és pézsma aromája.
(forrás:http://www.wellnesscafe.hu/Root/Sites/WellnessCafe/Szepseg-Trend/2011-8/A-nyar-legjobb-szepsegapolasi-termekei)


Az ára: 7289 Ft (30 ml)


Dazzling Darling by Kylie Minoge
Az aprócska termetű, ám annál csodásabb hangú Kylie már több illatot is piacra dobott, a Dazzling Darling a legújabb a sorban. A parfüm az ausztrál énekesnő különleges és elegáns kisugárzását adja vissza. A Dazzling Darling egy irizáló, fűszeres jegyeket felvonultató illat, érzéki felhangokkal tarkítva, Kylie elsöprő szépségét és vonzerejét hűen jeleníti meg. Az énekesnő így nyilatkozott a nevével fémjelzett parfümről: „Minden nő megérdemli a csillogást! A Dazzling Darling nőies, magával ragadó illat, a belülről jövő önbizalmat éleszti fel, így könnyedén ragyoghatsz!” Az illat a finom nőszirom köré szerveződik, mégis először a fűszeres piros borsot érezzük meg, ezt pedig az Açai bogyók egzotikus aromája és az ibolya illata teszi harmonikussá. A szívillatban a gyengéd rózsacsokor, és a szenvedélyes golgotavirág illata bontakozik ki. A buja pézsma, a kasmír és a szantálfa a parfüm mély és meleg oldalát hozza elő, ezzel válik teljessé az illat. A parfüm örök kedvenc lesz, hiszen ha reggelente néhány cseppet magadra fújsz, egész nap ragyogni fogsz.  (forrás:http://www.wellnesscafe.hu/Root/Sites/WellnessCafe/Szepseg-Trend/2011-8/A-nyar-legjobb-szepsegapolasi-termekei)

Az ára: 7099 Ft (30 ml)

Jól hangzik ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése