2011. augusztus 10., szerda

I love Lastin Finish by Rimmel

A Coty Hungary Kft.-nek köszönhetően értesültem a legújabb körömlakk kollekcióról a I Love Lasting Finish-ről. Korábbi tapasztalatom a Rimmel lakkokkal igen jó, szépen fednek és tartósak is. Minden bizonnyal az új szépségek is ilyenek lesznek, bár aki szemfüles már láthat róla képeket a Google-ban :) A dolog érdekessége hogy némelyik árnyalat illatosított lesz, ami nagyon jól hangzik, hiszen nem mindenki szereti a körömlakkok "illatát". Aki szereti az igazi nyári színeket annak érdemes figyelgetni a drogériákat, remélem hamarosan kikerül a polcokra.

Amit a Coty-tól kaptam: 

STÍLUSOS SZÍNEK LONDON UTCÁIRÓL
Rimmel I Love Lasting Finish körömlakk


- London színei a körmeiden! A Rimmel bemutatja az I love Lasting Finish körömlakkot, mely az utcai árnyalatok legszélesebb skáláját kínálja. A körmök egyszerűen megvadulnak! 

- A Rimmel az emblematikus londoni helyszínekből merít inspirációt, és az utcák merész vibrálását jeleníti meg körömlakkjaiban, melyek biztosan nem maradnak észrevétlenül! Az I Love - Lasting Finish lakkok színei fényesek és hosszantartóak. Stílusos és megfizethető, ezért majd legalább olyan gyakran akarod majd újrafesteni körmeidet, amilyen gyakran átöltözöl. Gyerünk, fejezd ki magad az új színekkel, és vedd át a tökéletes londoni stílust!

- A Rimmel új kollekciójával a körmödön visszaköszönhetnek a legutóbbi londoni túrán látott vibráló színek. Mindegy, milyen stílus áll hozzád közel, biztosan van egy olyan árnyalat, ami illik Hozzád. Légy bátor, fess csíkokat és használd együtt az eltérő árnyalatokat!

- Az I love Lasting Finish körömlakk kupakja most a lila árnyalatokban pompázó Union Jack (angol zászló) díszíti, ezzel igazán figyelemfelkeltő és „Rimmel-es” lett. Az üveg frontoldalán megtalálható menő, fiatalos szíves logóval az I love Lasting Finish lett a Rimmel lakkok legvagányabbik tagja, és nem mellesleg olyan áron kapható, ami egyszerűen ellenállhatatlan!

Ár: 699 Ft 

Árnyalatok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése