2012. január 23., hétfő

C&A és Essence Haul

Reggel gyorsan összekaptam magam, és elhatároztam ez egy haul nap lesz. Átgondoltam gyorsan mire is van igazából szükségem az Essence szortimentből és gyorsan szétnéztem a Rossmannban. Azt kell hogy mondjam még elég sok minden volt, de a Twins körömlakkok csillámos fedőlakjából már egy sem volt, illetve a kis neszeszerből sem. Amit hiányoltam még az a multi pirosító, de be kell látnom van élet nélküle is. De azért aki szeretne venni egy pár dolgot az nézzen be mindenképp. Sajnos tapasztaltam hogy nehéz olyan terméket találni ami nincs összetapizva, talán a tusok közül az utolsó ilyen darabot hoztam el. Pedig átnéztem vagy 7 darabot. Nem volt ez másképp az ajakápolónál sem.


Ezután izgalmakkal teli indultam el a C&A-ba az akciós ékszereket felkutatni. Találtam is egy pár darabot, de szerdán úgy érzem muszáj lesz még visszamennem hátha akad még valami gyönyörűség amit nem vettem észre :)


Na lássuk miket zsákmányoltam:



Tényleg csak azokat vettem amire szükség volt, nem kerített nagyon a hatalmába ez a leárazás (nem úgy mint a C&A-s :D)


-Isana kézfertőtlenítő
-Essence szemöldökcsipesz
-Essence ajakápoló
-Essence lila zselés tus


És akkor nézzük az akciós ékszereket a C&A-ból. 


Nagyon megörültem ennek az akciónak, és sikerült olyan darabokat megvásárolni amikre már nagyon vágytam. Mind egytől-egyik 250 Ft-ba került, ami szinte nevetséges :D. De szeretjük az ilyen akciókat. Az akció egyébként a hónap végéig tart úgyhogy még nem késő benézni :)





Ezeket vásároltam, meg vagyok elégedve magammal hogy tudtam ellenállni és tényleg csak a fontos dolgokat vettem meg. 


Kukkantsatok be Ti is, hasonló eredményes haul-t kívánok :)

8 megjegyzés:

  1. Köszönöm, nekem is nagyon tetszenek :). Az a kár hog annyira sok szép darab volt, de úgy gondoltam nem vásárolok be annyira mert egyszer az új ékszereket is leakciózzák :D

    VálaszTörlés
  2. szuper dolgokat vettél, a kedvencem az első fülbevaló a cuki elefántok miatt! Hogy én ilyet miért nem láttam??? :( egyébként én is így voltam ezzel mint Te hogy nem vettem sok mindent mert aztán majd jönnek az újabb akciók.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom hogy nem láttál ilyet, nálunk még volt azért belőle. Ne is mondd már várom az új akciókat :D Ott is beszerzek majd pár szépséget. Imádom a kiegészítőket és a C&A-t :D

      Törlés
  3. Szépek a fülbevalók és ennyi pénzért nagyon megérte. Az Essence ajakápolóról mi a véleményed?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, szerintem is megért minden forintot :). Az ajakápolóról nem tudok még sok mindent elmondani, de annyi biztos hogy jó illata van. Igazság szerint 2-szer próbáltam, egyszer mikor kint voltam a hideg szélben ott nem sokat segített, egyszer pedig ajakradírozás után, akkor sokáig nem száradt ki. Még formálódik róla a véleményem, de úgy vagyok vele 299 Ft-ért megérte :)

      Törlés
    2. Köszönöm, még lehet én is beszerzek egyet :)

      Törlés