2012. január 6., péntek

Decemberi kedvencek

Igaz hogy már átléptünk 2012-be de a 2011-es utolsó havi kedvences bejegyzés nem maradhat ki. Ebben a hónapban elég sok minden újdonsággal találkozhattok, kicsit bevásároltam :) (És akkor mi lesz januári kedvencesben -sóhaj- :D 


Lássuk:


1. Hello Kitty alapozó ecset
2. Pici rózsaszín utazófésű
3-4. Avon Solutions Winter nappali és éjszakai arckrém
5. Sigma E25-ös utazó pufiecset
6. NYC ezüst glitteres körömlakk
7. Avon Extra Lasting szempillaspirál (hamarosan teszt)
8. NYC kompakt púder
9. Avon Onyx Lustre Peach Sparkle árnylatban
10. Avon Magix kasmírpuhaságú alapozó (hamarosan összehasonlító teszt)
Mióta megvan ez az alapozó csak ezt használom, gyorsan a szívemhez nőtt. Sokkal jobb mint az eddigi összes alapozóm, imádom az illatát, az állagát és a fedését. Tervezek vele írni egy összehasonlító posztot egy másik Avonos alapozóval, így egyenlőre csak ennyit árulok el.


Mivel ezt az alapozót használtam legtöbbet így természetesen bekerült a havi top 10-be az ecset is. Ezzel az ecsettel használtam, szép eredményt értem el vele. Sokkal szebbet mint mondjuk a Sigma alapozó ecsetével.
Ebben a hónapban ez a két Avonos arckrém volt a kedvencem, napi szinten használtam őket reggel és este is. Megfelelően táplálnak, és finom babapofit varázsolnak egy kettőre :)
Egyre jobban tetszenek ezek a NYC termékek. Eddig tulajdonképpen mindig elmentem előttük a kezdeti rossz próbálkozásom miatt, aztán megkaptam a Coty Hungary-től ezt a lakkot, és ő nagy kedvenc lett. Használtam magában, lakk fölé mindenhogy :). A púder pedig egy 25 %-s akció alkalmával került hozzám azóta minden nap használom. Nem is értem miért nem vettem meg hamarabb :)


A spirálról azért nem csináltam külön képet mert lesz róla külön poszt, ezt Párom szüleitől kaptam a szájfénnyel együtt amik egy édes kis piros neszeszerben voltak.
Aki ismeri a Sigma ecseteit az tudhatja hogy bennük nem lehet nagyot csalódni. Ez az ecset tökéletes a satírozásra és ebben a hónapban erre a célra ezt az ecsetet vettem elő a leggyakrabban. (Elnézést hogy picit festékes de ma is akcióba lépett)


Ez a szájfény egy álom. Isteni illata van (nekem a kókusz-valilia jut róla az eszembe), és a színe... Nem tudok elképzelni olyan sminket amihez nem tudnám használni. Szép barackos, picit csillogós árnyalat :) A kis szettből ez a termék lett a nagy kedvencem!


Szívesen nézegetitek az ilyen havi kedvences bejegyzéseket? Szeretnétek ilyet 2012-ben is?

3 megjegyzés:

  1. Én szeretem olvasgatni meg persze írni is a havi összegzéseket, szerintem tök jó dolog :P
    Az Avon Onyx Lustre nekem nem vált be, túlságosan ragacsosnak találtam -.-

    VálaszTörlés
  2. Nekem is megvan a NYC-os lakk :) Most is felkentem + még kaptam egy olyat karira amiben kék/lila csillámok vannak. annnyira gyönyörű és tartós :)

    VálaszTörlés
  3. Krisz: igen egy picit tényleg ragacsos, de nekem ez a szín annyira tetszik,hogy ezt megbocsájtom neki :)

    n_norii.: nagyon örültem hogy pont ezt az árnyalatot kaptam azóta nagyon sokat használom:) A kék/lila is nagyon szép kár hogy pont most jött ki mikor nálam körömlakk stop van :D

    VálaszTörlés