2011. május 18., szerda

Köszönöm :)

Köszönöm lányok hogy szavaztok, nagyon jól esik. Mutathatna a Max Factor egy újabb állást ,kíváncsi vagyok az eredményre :)


Viszont van egy másik hírem is. A Sigma ecsetért nem akar jelentkezni a nyertese Mia. Azóta megszűnt a profilja, szerintetek sorsoljak újra vagy várjak még egy pár napot? Nem szeretnék vele rosszindulatú lenni, de lassan el kell küldenem a Sigmának a nyertes címét. Szavazásra bocsájtom hogy mi legyen. Döntsenek a kedves/kedvenc Olvasóim akiket nagyon szeretek! :)

15 megjegyzés:

  1. ha még a profilja is eltűnt, szerintem sorsolj újra.

    VálaszTörlés
  2. Nos igen, azt írja hogy a kért blogger-profil nem elérhető. Sebaj akkor jön az újrasorsolás :)

    VálaszTörlés
  3. ha az a Mia nem kéri, _Mia_ bevállalja! :D

    VálaszTörlés
  4. Tudjátok hogy legszívesebben adnék én mindenkinek :) Sőt 2-őt is. De akkor gyorsan sorsolok egyet. :)

    VálaszTörlés
  5. Nem szűnt meg a profilom, nem értem miért írtad azt:( Csak nem tudtam jelentkezni, mert a gépem tönkrement:( Vennem kellett másikat. Az meg nem megy egyik napról a másikra.
    De nem írtál időpontot,hogy meddig lehet jelentkezni nyertesként... Szóval így most nagyon szomorú vagyok :(

    VálaszTörlés
  6. A követők között is ott voltam végig, nem tűntem el...:(
    E-mailem is adott volt. Na mindegy:(

    VálaszTörlés
  7. Visszaolvastam, nevet, e-mail címet is kértél,amit megadtam a játékra jelentkezéskor, így nem értem,hogy mi volt a gond,miért nem lehettem én a nyertes :(

    VálaszTörlés
  8. Amiket írtam itt, már nem is olvasod és nem reagálsz? :(

    VálaszTörlés
  9. Szia Mia!

    1 hetet vártam (megjegyezném más nem vár ennyit), és általában a nyertes ír, nemrégiben nyertem valamit, nekem sem írtak semmit. Szerintem korrekt voltam, kivártam az egy hetet, és mikor megnéztem a profilodat azt írta hogy a kért blogger-profil nem elérhető. Sajnálom hogy így történt, az ecsetet már újrasorsoltam, Nina már meg is kapta.Remélem a jövőben nem történik ilyen, nagyon sajnálom.

    (azért nem írtam, mert nem ülök minden nap a gép előtt)

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Csak megjegyzésként írom:
    A nyereményjáték meghirdetésénél nem írtál semmit,hogy a nyertes kihirdetése hogyan történik és meddig lehet jelentkezni. Nem írtad,hogy majd jelentkezni kell :( Mivel kértél e-mail címet, ezért nekem ez egyértelmű volt és az úgy lett volna korrekt,mivel az ellenkezőjét sem írtad. Aki kér címet,annál mindig úgy szokott történni,hogy a megadott címen értesítik a nyertest és ha arra nem reagál a megadott intervallumon belül,akkor új nyertest húznak. Különben mi értelme lenne e-mail címet kérni?

    Blogger profil azért nincs, mert nincs blogom. Ellenben hozzászólni csak úgy lehet,ha előtte regisztrálunk. Mivel nincs blogom, így nincs profilom. De e-mail címem volt,amit megadtam.

    Az időpontokkal kapcsolatban ne haragudj,hogy helyesbítelek,de nem vártál egy hétig,hiszen május 16-án írtad ki,hogy nyertem és május 18-án már azt kérdezted,hogy sorsolj-e újra és másnap, május 19-én már ki is írtad az új nyertest:( Nyilván aki nem nyert,az azt fogja írni,hogy persze, hajrá, nehogy várj... Ez nem egy hét, azért te is elismerheted....
    Mia

    VálaszTörlés
  11. Nekem akkor is azt írta hogy megszűnt a profilod, most rákattintottam, és bejött rendesen. Azért ez kicsit furcsa. Viszont az időbeli tévedésemet elismerem, amiatt bocsánatot kérek. De a húzás és újrahúzás után is már eltelt egy hónap sajnos nem tudok mit tenni, mivel azt írtad rossz volt a géped, akkor sem tudtál volna nekem válaszolni az e-mail-re. Sajnálom hogy ez történt legközelebb jobban és pontosan leírom a játék szabályait.

    VálaszTörlés
  12. Az sajnos nem az én hibám, mivel akkor volt gond a bloggerrel. Mindenkinél akkor voltak problémák, púderfelhő Andinál és másoknál is. Eltűntek bejegyzések, nem is lehetett normálisan belépni. Azt a problémát nem én generáltam,nyilván nem is tudnám,hiszen nem én üzemeltetem a blogspotot.
    A gépem rossz volt,de a munkahelyen e-mailt minden nap néztem és nézek most is.E-mailre mindig tudok válaszolni, tudtam volna akkor is. Blogokat nyilván nem lehet ott. Próbáltam, de nálam sem jöttek be e blogok akkor normálisan, így nem erőltettem bent.
    Nyilván nem várok most már semmit, csak nekem furcsa volt,hogy szinte még 2 napot sem vártál és a kedves olvasók egyből új nyertest követeltek.
    Ha megnézed pl Griberli blogját, akkor láthatod,hogy mivel kért e-mail címet, így kihirdette a nyertest, de egyúttal írta is,hogy ha X napon belül nem válaszol a levélre, akkor újra sorsol. Ez így korrekt. Szerintem. Másnál is így szokott lenni.
    Mindegy, nálad már biztos nem leszek többet nyertes, mert szóvá tettem :(

    VálaszTörlés