2011. június 1., szerda

Érettségi ajándék

Sokat gondolkoztam hogy megírjam-e ezt a posztot, mert nem sminkes téma. Végül úgy döntöttem mégis hátha valaki épp olyan problémával küszködik mint én.


Mikor elkezdtem a középsulit nagyim megígérte, hogy érettségi után kapok egy laptopot. Eljött az idő és nagy nehezen megtaláltam a tökéleteset. Én nem az a fajta vagyok aki valamit csak a szépsége miatt vesz meg, de úgy érzem ezzel a termékkel az okosságot és a szépséget is sikerült megtalálnom.




Imádom, hogy olyan mintha fából lenne. Ami a legfontosabb matt és nem látszik rajta az ujjlenyomat. Viszonylag könnyű, így mindenhova vihetem magammal. Ami még fantasztikus benne a kamera, ami jól jön majd videók készítéséhez. Apropó videó, milyen témának örülnétek az első videómban?


De ha már laptop, akkor kell hozzá egy táska is. Erre esett a választásom:




Szép, egyszerű, praktikus. Milliónyi zseb van rajta és ami még jobb, hogy piros a belseje. Szerelem első látásra. Kézben is lehet vinni, de ha a vállunkon szeretnénk vinni az sem akadály a vállpánt miatt.


Na és ami még nem maradhat el ez a gyönyörűség:




Nem volt kérdéses, hogy őt választom, annyira szép és nőies. Mindemellett okos és hipergyors. Élmény vele dolgozni. Ezt a páromtól kaptam és a laptopot, táskát 2 hét múlva vesszük meg.


Nektek fontos hogy a gépetek okos is legyen, vagy inkább a kinézet a fontosabb?

9 megjegyzés:

  1. És milyen? Remélem lesz olyan jó amilyen nagy reményeket fűzök hozzá :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem egy gépen az a fontos, hogy jó legyen, a külső már nem számít. Ha szép annak örülök, de az nekem már a luxuskategória :)

    VálaszTörlés
  3. Vegyes érzelmek fűznek hozzá. A pozitívumai: szép képernyője van, elfut rajta a legtöbb új játék, széles képernyő. Ami negatívum, túl hamar forrósodik, nehéz, fura helyen van a tapi pad.
    Összességében:
    Otthoni használatra nagyon jó, cipelni a buszon nehéz. Öledbe nagyon hamar melegszik, asztalon is de akkor talán picit lassabban. Néha be fagy.

    VálaszTörlés
  4. Jaj igen és a beépített kamerának nem túl jó a minősége :(

    VálaszTörlés
  5. nekem inkább az okosság fontos, mitn a szépség.

    VálaszTörlés
  6. Bunny szoktad kiporszizni a lepit?illetve néha nem árt újra zsírozni is,így kevésbé melegszik.valamint az is sokat dob rajta hogy milyen winfossal megy a gépecske.(saját tapasztalat)

    VálaszTörlés
  7. nekem annyira mindegy hogy néz ki. Az okosság a fontos, mit bír el, mekkora a tárhelye stb. Én ha vennék újra akkor megkérdeznék egy szakértőt. Ha már veszel akkor jót vegyél amit évekig tudsz használni, Mert ami ilyen olcsóbb kategória ( nem tudom ez mennyibe kerül nem azért mondom) az 1-2 éven belül kuka. Sok ismerősöm járt már így. Sztem kérd ki szakértő véleményét :) Nekem ujjlenyomat gyűjtős a gépem. de általában nem azt az oldalt nézegetem szal engem nem zavar.:D

    VálaszTörlés
  8. A laptopvásárlásnak 1 titka van, hogy mikor megvan elégedettségérzés töltsön el. Én elfogultság nélkül mondhatom, hogy értek a laptopokhoz, mégis a plafonig fel...-k a notebook.hu Allee-s üzletében. Írásban rendeletem meg 2 gépet és szinte semi nem volt úgy, ahogy rendeltem, de mivel zuhogó esőben felutaztam értük, ráadásul az egyik ajándékba ment, ezért elhoztam őket, de mai napig utálom a kis laptopom, habár jól szolgál. Rohangálni, suliba és blogíráshoz max 14-est érdemes venni, habár az kategóriájában indig drágább. Nekem egy 12 colos DELL van, és pillekönnyű, egy közeped női táskába is befér, szóval szeretnem kéne, de a történtek miatt jövőre eladó sorba kerül.

    VálaszTörlés