2011. augusztus 5., péntek

99Ft-ért She?!

Igen pontosan ennyiért vettem 3 szuper terméket ma a nyíregyházi Dm-ben :) Minden ami She 99 Ft még a szempillaspirál is ami máshol több szokott lenni :) Lássuk miket vettem:
2 lépéses szempillaspirál (vízálló,fekete)
Csillogós szemhéjtus
2 lépéses szájfény
Eddig mindegyikről jókat tudok mondani, de hamarosan teszt is következik. Ha jövőhéten még találok ilyen kincseket hozok játékra is pár darabot. Úgy tervezem villámjáték lesz, de azért természetesen kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre úgyhogy szavazásra bocsájtom :)

9 megjegyzés:

  1. De jó kis cuccok! És főleg nagyon jó áron :)

    VálaszTörlés
  2. Nina: A Korzós Dm-ben :) Nagyon sok minden van, érdemes bemenni. Eredetileg az Essence akció miatt mentem, az nem volt viszont a She mindent leakciózott :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ha ma jut időm akkor átnézek Nyíregyre :)

    VálaszTörlés
  4. De jó dolgokat vettél. :) Én tegnap lakkokat néztem, de nem volt már olyan ami tetszett volna :/ Nálunk még nem láttam 99ft-ért őket. Mondjuk ha lesz is akkor is olyan ami tele van tapizva. :S

    VálaszTörlés
  5. Sikerült eljutnom a Korzóba vettem is egy két dolgot! :)

    Nézd meg a legutóbbi bejegyzésemet: (egy kis játékra hívlak!)

    http://devilgirlmakeup.blogspot.com/2011/08/gyerekkorom-kedvencei.html

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm holnap meg is csinálom a játékot! Örülök hogy sikerült venni dolgokat :)

    VálaszTörlés
  7. Én tegnapelőtt voltam 2 dm-ben is,de sehol se volt 99 ft-os dolog..pedig már olyan izgatott lettem, miután elolvastam ezt a bejegyzést :D

    VálaszTörlés
  8. Jaj de sajnálom :( Nyíregyházán nézted? Mert nem vagyok benne biztos hogy máshol is van :) Remélem azért valahol sikerül beszerezned a S-he kívánságlistád :)

    VálaszTörlés