2011. augusztus 18., csütörtök

Egy újabb gyöngyszem

A mai napon vásároltam egy újabb szemhéjpúder palettát. (Megjegyezném ezzel egyenlőre leállok, mert már így is sok van, túl sok :-D). Olyan szép volt hogy egyszerűen nem tudtam ellenállni. Ki is jöttem az üzletből, de átgondoltam és visszamentem érte :) Az ára titok, hisz egy szerencsés olvasó megnyerhet majd egyet (még nem tudom milyen színkombinációban, mert van sokféle).
5 színt kapunk a pénzünkért, nekem tetszik ez az összeállítás. Az arany-zöld párosítás mindig nagyon szép, nem véletlenül választottam ezt :) Volt még kékes, szürkés-lilás és hasonló árnyalatokban, de ez valahogy kiemelkedett a többiek közül. A csomagolása megfelelő, jól záródik, és szerintem különleges, mert van benne egy pici kihúzható tükör. A tükör alá rejtettek egy ici-pici applikátort is.
És íme a minták: Semmilyen alapot nem használtam hozzá, csak belenyúltam az ujjhegyemmel és azzal készítettem a swatch-okat.
Minden szín megfelelően pigmentált, amin igazán meglepődtem az a fehéres-arany árnyalat szerintem gyönyörű :) Én bármelyik színt is használom, teszek rá a fehéres árnyalatból mert csillogóbbá varázsolja a színeket és nem nyomja el az alatta lévő festéket. Csak jókat tudok róla mondani, minimálisan porol és gyönyörű színekben kapható. Tőlem megkapja az 5/5 pontot :)


Nektek hogy tetszik?

3 megjegyzés:

  1. ú de jól néz ki! Egyszer én is láttam hasonló palettát csak abból teljesen kidomborodtak a festékek mint a kisbolygók :) kb úgy nézett ki mintha egy gömböc lenne rátéve a palettára.

    VálaszTörlés