2011. március 31., csütörtök

Mini Haul :)

Ma elmentem a Rossmann-ba, hiszen megígérték hogy mára mindenképp lesz Essence Smokey Eyes ecset. Mondanom sem kell nem volt. Vagyis volt, csak még nem volt kipakolva. Sohasem szerettem a Rossmann-t legalább is az ittenit, mert... na mindegy rosszat nem akarok mondani, jót meg nem tudok :)



Betértem tehát egy fodrászkellékes boltba némi vigasztalásért. Vettem egy Kallos-os szempillaspirált és egy kompakt púdert.






Szerintem egészen jó mind a két termék, különösen a szempillaspirál tetszik. Mind a kettő nevetségesen olcsó volt: a szempillaspirál 310 Ft, a púder (ami egészen jól fed az árához képest) pedig 250 Ft. Ezek után szinte biztos hogy megveszem a Kallos szemhéjtust is :)

4 megjegyzés:

  1. melyik fodrászkellékesnél vetted? a púdert én is kipróbálnám.

    VálaszTörlés
  2. A Kallos termékekről olvastam, hogy nagyon jók! Az utcánkba van egy naaaagy fodrászkellékes bolt, kár hogy ott még nincsenek:(
    Az Essence ecset pedig nagy szuper érdemes megvenni!:) Én a cracking körömlakkért nézek be mindig Rossmann(ok)ba, de Step 2ből ráadásul ami fekete sosincs..állítólag folyamat rendelnek és pakolják fel az új cuccokat, csak mindig "lerabolják" őket.

    VálaszTörlés
  3. valamiért én is kevésbé szeretem a rossmann-t. Dm-be szívesebben járnék ha lenne ott essence pult :)

    VálaszTörlés
  4. Fannalin: Sajnos a fodrászkellékesnél ez volt az utolsó, de az Arany János utcai 100-asban van ugyanez a fajta ugyanazon az áron. Egyébként ahol vettem az a Szarvas utcai fodrászkellékes (van mellette egy bizományi bolt) Remélem megtalálod :)

    Alexa: Én is olvastam a Kallos termékekról ezért mertem kipróbálni. Van (volt mert nem tudom hol van :D) egy szájfényem tőlük egy sima átlátszó de nagyon szerettem. Ahhh A Rossman néha az agyamra megy. Mindíg csak igérgetnek aztán sehol semmi. A Müller meg külön téma állandóan járkálnak az ember után, hogy miben segíthet, és mikor elmondom szépen hogy köszönöm semmiben csak nézelődöm akkor sem tágít ott áll mellettem. Minta minimum bankrablónak néznék ki :D

    Sophie: A Dm minden szempontból szimpatikusabb a számomra, kedvesebbek az eladók mindíg lehet tőlük segítséget kérni. A biztonsági őr is aranyos a miénkben, régebben segített parfümöt választani :D (Nálunk van Essence pult de nem igazán frissül :D)

    VálaszTörlés