2011. július 15., péntek

Miss Rose paletta pirosítóval

Ma reggel kaptam párom anyukájától ezt a palettát, nagyon megtetszett már első látásra is. A két pirosítót is ötletesnek tartom ebben a palettában, a színek is pont az ízlésemnek megfelelőek. Az áráról nem tudok nyilatkozni, mivel ajándék volt de olyan 800-900 Ft lehet. Ja és az apropó amiért kaptam az előző hasonló Miss Rose palettám sajnos eltört. :(


9 szín kapott benne helyet a két pirosító mellett. Az első sor színei tetszenek a legjobban nagyon szépen pigmentáltak. Kimondottan szép a citromsárga és az alatta lévő sötétebb aranyos-sárgás szín is. A második sorban a középső szín és a harmadik sorban lévő utolsó szín szinte teljesen megegyezik, ami nem rossz csak igazán tehettek volna bele egy másmilyen színt. A leggyengébb pontja a palettának (mint általában mindegyiknek) a fehér szín nem annyira pigmentált és az állaga is másabb mint a többinek. Sokkal keményebb és nem porol annyira mint a többi szín.
A két pirosító nagyon tetszik, az első szín egy barackos árnyalat a második pedig egy babarózsaszín. Nekem jobban tetszik a barackos, de a másik is el fog fogyni (egyszer). Közepesen pigmentált 1-szer nyúltam bele és úgy kentem el a kézfejemen.
És íme a swatch sorozat. Nem jönnek ki annyira a színek, talán azért mert nem alapoztam alá és mert csak egyszer húztam végig az ujjamat rajta.


Összességében tetszik ez a paletta. A fehér szín és a két hasonló barna árnyalat miatt "csak" 5/4-et kap :)

8 megjegyzés:

 1. Már ránézni is jó olyan szép!

  VálaszTörlés
 2. Hát szerintem ahhoz képest hogy csak 1x volt végighúzva a kezeden,igenis szépen néz ki! :) nekem az aranyos-bronzos árnyalatai tetszenek legjobban :)

  VálaszTörlés
 3. nekem nagyon tetszik :$ és a csomagolása is olyan igényesebb :) bejön :)

  VálaszTörlés
 4. nagyon szépek a színei :D

  Azt szeretném kérdezni nem tudod-e hol vette a párod anyukája,mert régóta vadászok MissRose-ra, de sehol sem találtam eddig.

  ui.:tetszik a blogod

  VálaszTörlés
 5. Szia Vivi!

  Igen tudom, Vácon vette a Tibi vegyesboltban :) Remélem segítettem és örülök hogy tetszik a blog :)

  VálaszTörlés
 6. Szia

  Köszi a választ,reménykedtem ,hogy talán a megyénkben is lehet kapni,de eddig még nem találtam.Ez a DM-es akció viszont nagyon jó,holnap megyek és megnézem :):)

  VálaszTörlés
 7. Szia!

  Már sok helyen láttam hogy a váci Tibi vegyesboltban vették a Miss Rose dolgokat.De pontosan merre van ez a bolt? Mármint a vasútállomástól merre van? :)

  VálaszTörlés
 8. Szia! :) Szintén nyíregyházi vagyok és már régen vadászok miss rose palettára, de még sehol se láttam. Nincs ötleted, hogy Nyíregyen hol találhatnék? Nagyon köszönöm előre is a válaszod! :) /tudom ez már egy régebbi bejegyzés és nem biztos, hogy észreveszed, hogy írtam, de hátha kapsz értesítést :) /
  Nagyon jó a blogod! :)
  ha gondolod nézz be hozzám is :) purpleversusviolet.blogspot.com :)

  VálaszTörlés