2011. július 10., vasárnap

Miss Rose tesztek

Többen kértétek a MS termékek bemutatását ezért most készítek róla egy bejegyzést. A mai tesztben 4 termék közül 1-el fogunk kicsit jobban megismerkedni. Szerintem ami mindenkit jobban érdekel az a két arcra használt termék: az alapozó és a pirosító. Ma este inkább az alapozó bemutatását választom, hiszen a szép sminkhez mindenképp szükség van rá. Viselhetünk gyönyörű szemsminket, ha nem tökéletes a bőrünk, veszít a fényéből. Vácon a Tibi csemegében vásároltam (rengetek MS termék van, nagyon jó áron) mind a kettő 500 Ft volt. Elöljáróban annyit hogy az alapozóból veszek még egyet :)


Miss Rose alapozó


Az általam említett üzletben 3 színben kapható. 55,60,65-ös számkóddal vannak megjelölve az árnyalatok. Mint láthatjátok a legvilágosabb színt vettem meg, azt kell hogy mondjam teljesen tökéletes. Szinte észre sem lehet venni rajtam az alapozót annyira jól passzol a szín. Kimondottan tetszik a csomagolása, szerintem nagyon ötletes, sokkal jobb használni, mint a folyékony társait. Az alapozó felvitelére én a Sigma F80-as ecsetet használom, könnyen felveszi és jól el lehet vele dolgozni a terméket. Sok van benne, kb. 5-ször használtam és még alig látszik rajta. A tartósságáról annyit hogy este 6-kor felkentem most van 0:15 és még mindig szépen fed, nem mázgálódott el és nem fényesedik. Az utolsó képen láthatjátok a tetejét, kinyitható és van benne egy szivacska, még nem próbáltam. Mindenképp csak ajánlani tudom, aki egy jó fedésű könnyű és hosszan tartó alapozót keres, próbálja ki ezt!
5/54 megjegyzés:

 1. jól hangzik, nyíregyen nem lehet valahol kapni?

  VálaszTörlés
 2. tibi a sztárhely :D imádom *.*

  VálaszTörlés
 3. UHa nekem is kell!!! szerintem olyasmi mint a max factor miracle touch nevuje de olcsobb , nem tudja valaki hogy kecskemeten vane ebbol???

  VálaszTörlés
 4. Fannalin: Nem tudom lehet-e Nyíregyházán kapni, én Vácon vettem. Ha tudod mindenképp szerezd be mert nagyon jó.

  Fruh: Nagyon jó hely, ma is benéztem egy körömlakkért.

  Andi: Sajnos ezt nem tudom, hátha valaki tud ebben segíteni :)

  VálaszTörlés