2011. július 27., szerda

Essence mono szemhéjpúder- Milky Way

Még Esztitől nyertem ezt a szemhéjpúdert, csak elfelejtettem Nektek bemutatni. Be akartam már régebben is szerezni, csak nálunk egyszer akcióban volt és sajnos elfogyott :(. De a sors úgy hozta mégis legyen egy ilyenem :)
 
Már elsőre is nagyon tetszett, annyira hogy őt próbáltam ki legelőször. Azt kell hogy mondjam nem okozott csalódást. Nagyon szépen pigmentált, erős fénye van és hipercsillogós. A 12-es Milky Way nevet kapta, ami teljesen igaz rá :)


Mint láthatjátok gyönyörű a színe, highlighternek is tökéletes a szemöldök csont alá. Ha a szikrázóan ezüstös szemeket kedveled akkor vidd fel az egész szemhéjadra, egy szép precíz tussal és gyönyörű lesz a végeredmény. Nem árt alá használni szemhéjalapozót, így tartós lesz és erősíti az egyébként is gyönyörű színét.




Itt láthatjátok eldolgozva. Szerintem nagyon csodálatos. Mindenképp megérdemli az 5/5-öt. Nagyon szeretem az Essence-t mert nagyon jó az ár/érték arány :)

4 megjegyzés:

  1. Úgy nézki, mint 1 márvány kő:-) hihetetlenül szép ! szerintem holnap fel is kerekedek és körülnézek a Rossmanba , hogy van e még!!

    VálaszTörlés
  2. nagyon nagyon szeretem, egyik kedvenc :P én főként highlightként használom (:

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép! Én is néztem már, ahogy a többi color and shine szemhéjpúdert is! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon tetszik mind, és ne feledjétek hatalmas Essence/Catrice kiárusítás van! :)

    VálaszTörlés