2011. július 20., szerda

Essence Sun Club paletta teszt

Ehhez a palettához Katie Blog Sale-e révén jutottam hozzá. Kimondottan örültem neki, hiszen nálunk csak a másik változatot lehetett kapni, pedig nekem erre fájt a fogam. Vettem akkor egy You Rock palettát is, de az végül párom anyukájánál landolt, mert idő közben nyertem is egyet  :)


A tesztben a 02-es long beach palettát szeretném Nektek bemutatni.

Külsejét tekintve szerintem telitalálat, a design is tetszik és erős műanyagnak néz ki. Nagyon jól záródik, nem lötyög így nyugodtan bele lehet tenni a táskába. Méretét nézve is tökéletes a táskában való hordozáshoz, nem foglal sok helyet, és mégis 8 színt vihetünk magunkkal egyszerre. Nagyon jól kombinálhatók, találunk benne kiemelőszínt de nagyon sötétbarnát is. Kimondottan örülök az aranynak, igazán szép árnyalata került bele a palettába. Igazán gyönyörű nyári darab.





Ezen a képen remélem egy picit látszik a gyönyörű fénye:


Az összes szín a kedvencem, nem tudnék kiemelni egyetlen színt sem. A barack színt igazán eltalálták, de az első sorban lévő 3. szín is gyönyörű.


Beszéljenek a színminták:


A képen az Elf szemhéjbázisára vittem fel a mintákat.

Gyönyörűek a színek, nagyon örülök hogy végül sikerült megszerezni. Mindenképpen 5/5 pontot adnék neki, ha tudjátok szerezzétek be. Már ha szeretitek a barnás-bronzos-barackos-aranyos színeket :) Nektek hogy tetszik?

1 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan, nem rossz, de sajnos nem a legjobb palettám, még akkor sem, ha csak az essenceket nézzük :(
    Nekem kicsit potyog, és a szememre felkenve nem olyan élénkek a színek, és kevesebb ideig is bírják, mint pl a többi essence :(
    Pedig tényleg nagyon szép színei vannak!

    VálaszTörlés