2011. július 6., szerda

Lila körmök

Ebben a bejegyzésben 3 terméket is be fogok mutatni, mivel kértétek a Lora lakk bemutatását is. Itt gyorsan megjegyezném hogy azóta beszereztem még 2 db Lora lakkot is :)






A Lora lakkokkal teljesen meg vagyok elégedve, szép színekben kapható olcsó de mégis jó körömlakkok. Nem véletlenül vannak mindig kifosztva a Lorás polcok nálunk :) A képen a lila lakk 1 rétegben van a körmömön, de láthatjátok, hogy így is elég szép fedése van. A 4-ik képen a gyűrűsujjamon 1 rétegben a mellette lévőn 2 rétegben a mutatóujjamon pedig 3 rétegben vittem fel a lakkot. Szerintem meggyőző a végeredmény.
 5/5

A Rose Nail lakkról vegyesek az érzelmeim. Egyrészt nagyon tetszik a végeredmény, eddig még mindenki megdicsérte. Ahhoz hogy ezt az eredményt elérjem 3 rétegben kell felvinni a lakkot, amivel nem is lenne annyira nagy baj, csak a száradási idő egy horror. Kb. 20 perc múlva vált érintésbiztossá, hiába csepegtettem rá az Essence szérumot. Viszont kárpótol a gyönyörű csillogása, szikrázik a fényben. Maga a lakk 18! ml és csak 300 Ft! Vannak még szép árnyalatok, lehet beszerzek még 1-2-t!
5/3.5

Az Essence száradást könnyítő cseppről csak jókat tudok mondani, ha nem is 1 perc alatt de 2 perc alatt biztosan megszárítja a lakkokat, én 2 réteggel próbáltam úgy hogy az első réteg felé is raktam belőle és a második felé is. Van spray változatban is, vacilláltam hogy melyiket válasszam, végül a cseppet hoztam haza, szerintem ez gazdaságosabb. Az ára olyan 650 Ft.
5/5

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a lila Lora lakk, nálunk nincs :(

    VálaszTörlés
  2. klassz, ki fogom próbálni a cseppeket:)

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon szeretem a Lora lakkokat, 145Ft-ért egy igazi kincs.:)

    Ha van kedved nézz be hozzám is:
    http://doriiiblogja.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. vicces:D az első három körömlakk nekem is megvan:D

    VálaszTörlés