2011. július 10., vasárnap

Miss Rose tesztek 2.

Tegnap az alapozót mutattam be részletesebben, ma pedig a pirosítót. Ugyan olyan kívülről mint az alapozó, műanyag átlátszó tégely fekete jól záródó tetővel. Mint már az előző posztban is említettem szeretem ezt a kiszerelést, azt kapom amit látok, nem érhet nagy meglepetés. A véleményem az, hogy túl sok mennyiség, kicsit fura hogy ugyan annyi súlyra mint az alapozó. Úgy érzem kb. soha nem fog elfogyni annyi van benne. Éppen ezért próbáltam a lehető leguniverzálisabb színt kiválasztani.

02-es a színkódja, élőben picit sötétebb és barackosabb színű. Ugyan úgy mint az alapozóknál, itt is számokkal látják el a különböző árnyalatokat. Rengeteg színben kapható, a barackostól egészen a sötét pink-ig. Nekem azok annyira nem tetszettek, ez viszont szerelem volt első látásra. Alig vártam hogy kipróbálhassam és azt kell hogy mondjam egyáltalán nem kellett csalódnom benne. Könnyen fel lehet vinni egy pirosító ecsettel. Én 3 féle ecsetet próbáltam hozzá: Sigma F80; Essence pirosító ecset és Avon pirosító ecset. A legszebb eredményt az Essence-es ecsettel és a Sigmával tudtam elérni, nekem az Avon nyújtotta teljesítmény nem volt annyira meggyőző. Jól építhető, ha többet viszünk fel belőle erősebb színt kapunk, de ebben az esetben sem tudjuk magunkat bohóccá festeni (sajnos sokan félreértelmezik a pirosító valódi célját).

Összességében teljesen meg vagyok vele elégedve, megfelelően pigmentált és jól építhető pirosítót kapunk a pénzünkért. Megjegyezném hogy ennyi termékért 500 Ft szerintem nevetségesen olcsó. Csak azért nem vásárolok belőle több árnyalatot, mert azok annyira nem tetszettek és tudom hogy ennyi egy életre elég lesz!
5/5





3 megjegyzés:

  1. ezek a pirosítók annyira tetszenek! :) kár hogy miss roséval egyáltalán nem találkoztam még sehol sem.. :/

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Azt szeretném kérdezni, hogy ehez Nyíregyházán jutottál hozzá? És ha igen, akkor hol?

    VálaszTörlés
  3. Szia Fancsol!

    Nem ezeket a termékeket Vácon vásároltam, de biztosan lehet MS-t venni Nyíregyházán is :) Ha eseleg látok valahol ilyeneket, írok róla.

    VálaszTörlés