2011. július 3., vasárnap

Sigma Affiliate Program

Sziasztok! Többen írtátok nekem, hogy mutassam be a Sigma ösztönző programját. Röviden arról szól, hogy a Sigma ösztönzi a bloggereket úgy hogy egy bizonyos rendszeres olvasó után ajándék ecsetet küld. Minél több az olvasód, annál nagyobb értékű ecsetet lehet kapni. Ami jó az egészben, hogy nem csak a bloggerek élvezhetik ki a Sigma által felajánlott lehetőséget hanem a következő felhasználók is:




A táblázat alapján egy példa: 155 Blogger olvasó =F80-as ecset
                                            251 Facebook likeoló = Miss Taylor Kabuki
                                            150 Youtube olvasó = Travel size E25


Ha kedvet kaptál ás kíváncsi vagy a részletekre olvass tovább :)




  1. lépés: Kattints a http://www.sigmabeauty.com-ra.
  2. lépés: Keresd meg a  feliratot és kattints rá :)
  3. Ezután megjelenik egy videó amiben részletesen leírják hogy mit kell tenned. Én nem így csináltam, szerintem van egy egyszerűbb mód, leírom nektek az én verziómat. Ha végignéztétek a videót katt agombra.
  4. Ezután ha nem rendelkeztek még egy acconut-al, készíteni kell egyet. Ebben az esetben kattintsatok a New Customers alattigombra.
  5. Ha ez kész adjátok meg az e-mail címet amit használni szeretnétek 2-szer és a jelszót 2-szer.
  6. A továbblépés után meg kell adni a szállítási címet. Kitöltöttem nektek egy mintát, csak hogy lássátok hogyan kell kitölteni: 
   
     7. Ha továbbléptetek meg kell adni a kívánt oldal címét: Töltsétek ki a következőképpen: 


    
      8. Ha ezzel is megvagytok a következő oldal jelenik meg:






     9. A leírás szerint kattintsatok felül a My Acconut-ra , a megjelenő oldalon válasszátok ki a Visit My Affilate Page-t.


     10. És végül megkapjuk a várva várt Affilate linkünket:


     11. Ezután menjetek a következő oldalra: http://sigmabeautyaffiliates.blogspot.com/2011/01/new-sigma-beauty-affiliation-incentive.html és töltsétek ki értelemszerűen az oldal alján található Applitacion Form-ot (sajnos ezt most nem tudom Nektek megmutatni mert 27-ig nem lehet, de ha már kijön a jelentkezési lap kiegészítem azzal is a posztot!)




Remélem érthető volt, a lehető legjobban próbáltam minden egyes lépést leírni :)

7 megjegyzés:

  1. Ez úgy van, hogy ha szintet lépsz az olvasók számát illetően, akkor mindig megkapod a szintnek megfelelő ajándékot? Jah és egyszerre a blog és a blog facebook oldalával is részt lehet benne venni? Köszi :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ha "szintet lépsz" és mindig újra jelentkezel a már meglévő affilate linkeddel (ott ahol először jelentkezel), akkor a táblázatnak megfelelő ajándékot kapod! Szerintem csak az egyikkel lehet egyszerre viszont ha a facebook-os oldaladdal mondjuk hamarabb "szintet lépsz" akkor természetesen megadhatod azt is :) De egyszerre a kettőt nagy valószínűséggel nem. Kérdezz nyugodtan ha valami nem világos :)

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem nem csak a magam nevében sírom, hogy Kösziiii ^^
    Nagyon hasznos bejegyzés lett^^
    Puszi ^^

    VálaszTörlés
  4. szia! nagyon köszi a postot, már ért bennem egy ilyen kérdés. a postaköltséget ki kell fizetni vagy azt is ők álljak? :)

    VálaszTörlés
  5. Szia Fanni!

    Természetesen ők fizetik a postaköltséget :)

    VálaszTörlés
  6. És ők honnan tudják, hogy szintet léptem?Hol kell jelezni nekik?

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Nagyon hasznos volt a bejegyzés. Én egyébként ma tettem nyilvánossá a blogomat. :D Ezáltal még egy darab követőm sincs. :D Így azért még nincs arcom semmire se jelentkezni. :D
    Engem az érdekelne, hogy mikortól, vagy hogy jelenik meg a blogunk a keresőben, vagy bárhol, hogy valaki egyáltalán elgondolkodhasson azon, hogy kövessen-e. :D
    Nagyon szépen köszi a választ előre is! :)

    VálaszTörlés